***       Водещите вечерни новини       на 22 март 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 22 март 
Коментари Харесай

Водещите новини! Украинци „демилитаризираха“ руски военни с един удар. Прокуратурата с подробности за съучастничката на Ружа Игнатова


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 22 март   

 

" Украински военни и граничари унищожиха поделение на съветските сили ", оповестиха военното и вътрешното министерства в Киев.

" Живата мощ, бойната техника и боеприпасите бяха демилитаризирани с един удар ", обявиха в официалното съобщение си институциите без да разкриват детайлности по кое време и къде бе извършена интервенцията.

Препратката с термина „ демилитаризираха “ е към Путин, който разгласи старта на пълномащабната експанзия против Украйна (на 24 февруари 2022 г.) за началото на специфична военна интервенция по „ демилитаризирането “ на Украйна.

***

***

Японският министър председател Фумио Кишида през днешния ден даде обещание да даде на Полша поддръжка за развиване, с цел да помогне на европейската страна да подкрепи прилежаща Украйна, която се пази от съветската инвазия, съобщи Асошиейтед прес.

***

Предстои смяна, която не се е случвала от 100 години. Това сподели китайския президент Си Цзинпин на съветския си сътрудник Владимир Путин преди да отпътува след формалната си аудиенция в Москва. 

„ Ние дружно ще създадем тази смяна “, съобщи преводачът на китайския водач на съветския президент.

***

Още една страна от групата БРИКС разгласи, че ще съблюдава отговорностите си към Международния углавен съд (МНС), във връзка заповедта за арест на съветския президент Владимир Путин.

Южна Африка към този момент предизвести Путин да не идва за срещата на върха на БРИКС това лято, откакто на 17 март съдът в Хага го разгласи за търсене поради военни закононарушения в Украйна.

***

***

„ Екстрадицията е поискана по отношение на закононарушения в участия в проведена незаконна група за машинация и пране на пари. Това е съизвършител в възможната незаконна активност на по този начин известната криптокралица Ружа Игнатова “.

***

… от персоналната сбирка на румънския комунистически водач Николае Чаушеску.

***

„ Искам да ви кажа, че безскрупулността, с която можеш да предрешиш една човешка орис е потресаваща в неговия случай. Има и по-страшни неща, които знам, че е правил, само че не желая да приказвам от името на други сътрудници, мога да приказвам единствено за това, което на мен ми се е случило “, сподели Асенов.

***

Земетресение е записано в Южна България. То е било със мощ 2,2 по Рихтер и е станало в 11.11 часа в сряда, заяви Геофизичния институт към Българска академия на науките.

***

С днешното предложение ще се подсигурява, че повече артикули се ремонтират в границите на законоустановената гаранция и че потребителите разполагат с по-лесни и по-евтини благоприятни условия за ремонт.

***

Противоречивият инфлуенсър Андрю Тейт и брат му Тристан ще останат в ареста в Румъния за четвърти следващ месец, постанови съдът, оповестява Би Би Си.

Братята са арестувани от декември и са разследвани по обвинявания в обезчестяване, трафик на хора и основаване на проведена незаконна група. И двамата отхвърлят да са направили закононарушение.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР